BG EN  

Викторина Вода София

Викторина Вода София

Райкомерс Конструкшън подарява самолетен билет на Вода София 2014

За поредна година фирма „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД ще вземе участие в международното изложение ВОДА СОФИЯ. Събитието ще се проведе в периода 28-30 май на територията на Интер Експо Център, гр. София.

По време на мероприятието компанията ще сподели богатия си опит и възможности при управлението и изпълнението на мащабни инфраструктурни проекти. Освен това за първи път ще проведе и специална викторина с награда за своите гости.

Посетителите ще имат възможността да спечелят самолетен билет до европейска столица само след попълването на кратка анкета. Желаещите ще могат да участват и през трите дни на изложението на щанда на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД (Щанд В11, Зала 3, Интер Експо Център). Работното време на изложение ВОДА СОФИЯ за посетители е от 10:00 до 18:30 ч. на 28, 29 и 30 май.

Печелившият във викторината ще бъде обявен на 30.05.2014 г. от 13:00 ч. Той ще бъде известен по телефон или по e-mail.

Допълнителна информация:

–          Служителите на фирма „Райкомерс Конструкшън“ или техните семейства нямат право да учстват в томболата

–          При некоректно попълнени данни, персоналните анкети ще се считат за невалидни

–          Анкетите ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност. Данните в тях няма да бъдат разпространявани и няма да бъдат предоставяни на трети лица.

Прочетете още

Райкомерс спечели златен приз в категория „Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда“

За 14-а поредна година Камарата на строителите в България /КСБ/ проведе класацията за най-добрите компании…Прочети

Въвдете ключова дума