BG EN  

Полагане на студен асфалт в Пловдив

Полагане на студен асфалт в Пловдив

 На 26 август се проведе техническа демонстрация за полагане на студен асфалт с марката „Ратек“. Събитието се състоя пред сградата на  „Водоснабдяване и канализация“ Пловдив.

  Демонстрацията предизвика голям интерес и бе посетена от множество гости от строителния и водния сектор. Присъсващите имаха възможността да се запознаят с качествените характеристики на студен асфалт „Ратек“. Те наблюдаваха от първо лице технологията на полагане по време на възстановяване на участък пред сградата.

  Студеният асфалт „Ratec” се полага при всякакви метеорологични условия. Той е подходящ за полагане както при ниски, така и при високи температури (от -29 ° до +49° С). Продуктът е разработен съвместно канадската фирма McAsphalt Industries. Подходящ е за ремонт на пътища, пътеки и паркинги. Може да бъде прилаган както за запълване на дупки и пукнатини, така и за полагане на цялостна пътна настилка. Едно от най-големите му предимства е, че има същата експлотационна гаранция, както  традиционната гореща асфалтова смес.

Прочетете още

Въвдете ключова дума