Райкомерс Конструкшън ЕАД бе отличена с първо място и приз „Най-добър строител“

Райкомерс Конструкшън ЕАД бе отличена с първо място и приз „Най-добър строител“

По традиция ОП на Камарата на строителите в България / КСБ/, връчи своите отличия в ежегодния конкурс „Най-добър строител“. Домакин на събитието, което се проведе в КСБ, беше инж. Любомир Качамаков, председател на ОП на КСБ – София и вицепрезидент на FIEC. „Изключително се радвам и поздравявам всеки един от Вас за отличието. Можете да се гордеете, защото наградите са признанието, което ОП отдава на най-добрите фирми, членове на Областното представителство“, каза той.

Наградите „Най-добър строител“ за 2020г. бяха раздадени в четири категории. Победител в категория „Големи предприятия с оборот от 20 до 50 мил. лв.“ е Райкомерс Конструкшън ЕАД.

Призът бе връчен от инж. Петьо Димитров, Зам. – председател на ОП на КСБ – София, на инж. Иван Моллов, Изпълнителен директор на Райкомерс Конструкшън ЕАД. „За мен е чест и привилегия да бъдем отличени, като „Най-добър строител“ в категория „Големи предприятия“, и то в годината, в която отбелязваме своя 30 рожден ден! Нашият стремеж винаги е бил да работим по най-високи стандарти, да предизвикваме конкурентите да работят по тези стандарти и да реализираме строежи винаги с безупречно качество. Благодарен и признателен съм за високата оценка“ посочи инж. Моллов.

Related Posts

Райкомерс спечели златен приз в категория „Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда“

За 14-а поредна година Камарата на строителите в България /КСБ/ проведе класацията за най-добрите компании…Read more

Enter your keyword