„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД бе партньор на конференция

„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД бе партньор на конференция

На 24 ноември се проведе пета национална конференция „ОПОС и ПРСР – в преход към новия оперативен период”. Събитието бе организирано от Камарата на строителите в България, в. „Строител“ и Българска асоциация по водите. Мероприятието се проведе в „София хотел Балкан” и събра над 200 представители на управляващите органи, възложители, проектанти, изпълнители и надзорни фирми.

Форумът беше открит от министъра на околната среда и водите Ивелина Василева. В дискусията взеха участие Николай Нанков, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството и Яна Георгиева – главен директор Главна дирекция Оперативна прогрма „Околна среда“. Инж. Иван Моллов, изпълнителен директор на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД, бе модератор във втория панел „Добри практики в строителството. Предизвикателствата при изпълнението на проектите – гледна точка на възложителя и изпълнителя“. В него взеха участие Малина Крумова – директор на Дирекция „Системи за управление на средствата от ЕС“ към Министерски съвет, инж. Анастасия Стоименова – мениджър „Инфраструктура и логистика“ в „Геострой“ АД, инж. Пламен Костов – ръководител-проект в „Станилов“ ЕООД и Андрей Цеков, зам. председател на УС на КСБ.

„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД бе официален партньор на събитието.

Related Posts

Райкомерс спечели златен приз в категория „Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда“

За 14-а поредна година Камарата на строителите в България /КСБ/ проведе класацията за най-добрите компании…Read more

Enter your keyword