Райкомерс със златен приз в класацията на Камарата на строителите в България

Райкомерс със златен приз в класацията на Камарата на строителите в България

На традиционния бал по повод Деня на строителя – 26 октомври в „София хотел Балкан“ Камарата на строителите в България (КСБ) връчи отличията на най-добрите компании в сектора за 2017г. „Райкомерс Консрукшън“ ЕАД бе наградено със златен приз сред големите фирми, осъществяващи строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда. Златото при средно големите компании в категорията беше за “Мико – Д“ ООД, а при малките за „Статус -Н“ ООД. От името на Райкомерс наградата прие инж. Благой Козарев, като сподели, че наградата е заслужено признание за усилията и добрата работа на служителите на фирмата.

В класацията участват само строители, вписани в Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС) и изпълнили процедурата по чл. 20, ал. 2 от Закона за Камарата на строителите за 2017г. към 10.10.2018г. Общият брой на строителите, подлежащи на класиране, е 4345. Тричленна комисия избра победителите на основание декларираната информация от годишните отчети за 2017г. в електронната система на ЦПРС и по определените показатели за оценка съгласно чл. 3, ал. 2 от Правилника за годишната класация.

Домакини на церемонията бяха Министърът на регионалното развитие и благоустройството г-жа Петя Аврамова и председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев. Сред официалните гости бяха Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов, главният архитект на Столичната община Здравков Здравков, изп. директор на Националното сдружение на общините Силвия Георгиева и представители на институции, браншови организации и синдикати. Събитието събра водещите строителни фирми в страната.

Related Posts

Райкомерс спечели златен приз в категория „Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда“

За 14-а поредна година Камарата на строителите в България /КСБ/ проведе класацията за най-добрите компании…Read more

Enter your keyword