BG EN  

Споделихме опит на семинар

Споделихме опит на семинар

„Райкомерс Конструкшън“ представи безизкопните си технологии и предаде част от богатия си строителен опит по време на четири технически семинара с демонстрации  „Технологии за подземната инфраструктура“.

Събитията се проведоха в едни от най-големите градове в страната – Стара Загора, Пловдив, Варна и Бургас в периода 11-19 Март 2014 година.  Всяко от тях бе двудневно, като организацията включваше запознаване на гостите с безизкопни технологии по време на семинар и тяхно представяне на живо чрез демонстрация.

В мероприятията взеха участие множество представители на строителния бранш, технически ръководители от Общини и ВиК дружества. По време на четирите мероприятия строители и проектанти проведоха редица интересни дискусии заедно с представители на местната власт. Гостите на семинарите имаха възможността да се запознаят с възможностите и предимствата  на безизкопните технологии за рехабилитация и изграждане на тръбопроводна инфраструктура. По време на техническите демонстрации на живо бяха представени и технологии за изграждане на нови тръбопроводи – управляемо хоризонтално сондиране и  микротунелиране, за рехабилитация на остарели подземни комуникации – облицовка с втвърдяване на материалите при инсталация на място и др.

Прочетете още

Райкомерс спечели златен приз в категория „Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда“

За 14-а поредна година Камарата на строителите в България /КСБ/ проведе класацията за най-добрите компании…Прочети

Въвдете ключова дума