BG EN  

Представен бе националният отбор по мини футбол

Представен бе националният отбор по мини футбол

На 12 септември бе направено официално представяне на националния отбор по мини футбол, които ще представи България на Европейското първенство в Хърватия този месец. Повечето от футболистите в него са част от отбора по мини футбол на „Левски“ Паталеница. От 23 до 26 септември момчетата ще премерят сили с най-силните отбори в Европа в борба за престижната титла.

Събитието се проведе на реконструирания стадион на ФК „Левски“ Паталеница в с. Паталеница. Стадионът е обновен по иницатива и с финансовата подкрепа на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД. Трибуните и съблекалните са реконструирани, а теренът е с обновено тревно покритие.

На събитието присъстваха кметът на Пазарджик Тодор Попов, кметът на с. Паталеница Ангел Налбатски, представители на Българска асоциация мини футбол, представители на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД и много гости.

Тодор Попов произнесе кратко слово и благодари на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД за благородната инициатива. Кметът на с. Паталеница също изказа своите благодарности към ръководството на фирмата. Няколко думи каза и инж. Благой Козарев, след което му беше връчена купата на Шампионска лига по мини футбол на България, спечелена от отбора на „Левски“ Паталеница.

Събитието приключи с провеждането на футболен мач от А окръжна група на Пазарджик между отборите на местния ФК „Левски“ Паталеница и ФК „Брацигово“. Мачът беше спечелен от домакините с късен гол на Иван Хамалски.

Прочетете още

Райкомерс спечели златен приз в категория „Строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазване на околната среда“

За 14-а поредна година Камарата на строителите в България /КСБ/ проведе класацията за най-добрите компании…Прочети

Въвдете ключова дума