„Райкомерс Конструкшън“ подари самолетен билет на „Вода София“

„Райкомерс Конструкшън“ подари самолетен билет на „Вода София“

„Райкомерс Конструкшън” ЕАД сподели богатия си опит по време на международното изложение „Вода София”. За поредна година компанията се включи в тридневната специализирана изложба, която традиционно се проведе в „Интер Експо Център” в гр. София. 

Професионалистите от „Райкомерс Конструкшън” представиха високите постижения на дружеството при управлението и изпълнението на мащабни инфраструктурни проекти.Българската фирма привличаше внимание не само с интересния си щанд, но и зарадва един от гостите си.

За първи път тази година „Райкомерс Конструкшън” проведе специална викторина с награда – самолетен билет до европейска столица. В играта имаше възможност да се включи всеки пожелал да попълни кратка анкета, съдържаща един задължителен въпрос и два по желание. Съгласно условията участниците трябваше да посочат в кой град е била използвана тръбата, изложена на щанда на „Райкомерс Конструкшън”, избирайки между София, Брегово и Ракитово. Болшинството от посетителите успяха да посочат правилния отговор, който е София.

Допълнителните две точки в анкета бяха: „Знаете ли през коя година „Райкомерс Конструкшън” е изпълнила първия си проект с безизкопни технологии в България?” и „Считате ли, че реформите във водния сектор на България ще са успешни?” Естествено на втория въпрос мненията на участниците бяха различни, но на първия посоченият отговор беше категорично 1995 г. Желаещи да опитат късмета си имаше до последния момент. В часа на истината късметлията беше изтеглен от седемгодишната Биляна Иванова в присъствието на инж. Иван Иванов, председател на Българската асоциация по водите. Печелившият във викторината е Петър Парчев. Той ще може да посети със самолет европейска столица по свой избор, като ще получи билет за отиване и връщане.

Related Posts

Enter your keyword